Тел. за поръчки
0898 270 756

Меню
Меню

За нас

ИВ Трейдинг ООД е Българска компания с дългогодишен опит в предлагането на опаковъчни решения за хранително – вкусовата и химическата промишленост.

С повече от 12 години опит следваме основните ценности на нашата мисия: честност, уважение и съпричастност  към нашите партньори, клиенти и служители. Постоянно  подобрявайки нашите умения и експертиза, ние се стремим да  доставим качествени решения в областите,  в които оперираме.

ИВ Трейдинг е единствен представител за България на испанската група INTERMAS - един от големите световни производители на мрежи за земеделие, индустрия и аквакултури.   Собственост на тази група е и бранда NORTENE, добре познат в Европа с качествени  продукти за хоби градина.

Друго основно направление в нашата дейност са предложенията ни за опаковане на свежи плодове и зеленчуци. Опаковките, които предлагаме са на друг голям европейски производител – ILIP S.r.L.  

Повече информация за нашите продукти и услуги  ще откриете в нашите категории или отправете запитване към нас от контактната форма. Нашите служители ще Ви консултират и ще предложат компетентно решение за Вас.  

Поздрави,
Екипът на  ИВ Трейдинг ООД

Сравнение на продукти